Хируршка микроскоп за офталмологију

Производ је микроскоп дупло њуљка.ољтар операција која је дизајнирана за двојицу. Помоћник њуљка.ољтар такође могу да мењају као противника њуљка.ољтар. Оина операција и руку операција је применљива.

Подесиви опсег за зеницу удаљеност: 55 мм ~ 75мм

Пречник поље: Ф46 ~ Ф 8.5 мм

Објективни фокус: ф = 200мм

Опционални циљеви: ф = 250мм / 300мм / 350мм / 400мм

Рад удаљеност: 195 мм

Максимална резолуција: 126ЛП / мм

Осветљење Соурц:15В / 150W, медицински хладно-одраз халоген лампе

Филтер : УВандамп; ИР филтера, жута спот заштиту филтера, редфрее, ГГ435, ГГ475

Максимална висина за микроскоп: 1710 мм

Постизање радијус од руку: 1320 мм

Прилагодљиве вертикални опсег: 710 мм ~ 1310мм

Артхросис Фиxати: електромагнетних брава

Паковање волумен: 1.494 м 3, 5цартонс

Укупна тежина: 302 кг

Примарни конкурентне предности: бренд-име делова, земља порекла, електронску везу, искусног особља, зелени производ, гаранција/гаранције, међународни рејтинг, амбалаже, цена, карактеристика производа, перформансе производа, брза испорука опреме, квалитет одобравања, репутацију, сервисирање, прихватио мање поруџбине.

Независног жигове или слика приказана овде су референца само за медицинске потребе. Није нам дозвољено да прода све ставке који носе такве жигове.


Шангај нове очи медицински Инц. је свеобухватан корпорација интегрисање више секторима као што су медицински инвестиција, управљање, развој дигиталног офталмиина опреме, производње и Генерал Агент око Кина од амерички ТТИ дигитални висока дефиниција производа. Неwеyес је развио вјештине,Камера у материцу;Оптометрy опрему;Офталмиина микроскоп.;Пререзати лампу; освојили су ауторска права од Пеоплесанд #39; с Републике Кине.

Више информација о томеХируршка микроскоп.http://www.eyesmed.com/FUNDUS-Camera/