Припрема чаше пре која је Оптометрy Оптометрy опреме које се најчешће користе у процесу

Пре

Пре него што се припрема у цасе, оптометрy је обавезно за програм. У међувремену, оптометрy је точна, искуства која није професионални оптометриста, оптометрy опрема је добро или лоше, такође су одиграле одлучујућу улогу.


Оптометрy опрему, сада постоје многе, најчешће се користе следећи класе, вам представим једног по једног. Тако да сви могу да разумем, али и свима у тренутку припрема за оквире за наочаре, олакшавају разликовање професионалних оптометрy јединицама или не.


1 вид, кутију табела: инструмент за тестирање визуелни Просс.

2 , провери диск: успостављена од стране оптометрy тестови; тест се користи за откривање око диоптер, ходање да пробам да посматрам и такође као неутрализација тестирати стандарде.

3 , близу изоштрености графикона: да детектује близу; и лигхтбоx-тип око графикон користи ондифферентиал дијагноза валну статуса.

4 , фокусирајући се батеријску лампу: користи за око потврду, као неки помоћни осветљење; користи се и као посматрање светло рефлекси светло и пројекција светлосном извору користећи поента корнеалног рефлекса.

5 , владари: мерење интерпупилларy; Двострука и наоиаре оквире са сочивима величине алатке за мерење.

6 , аудиција: за преламање тест, покушајте да хода на себи домаћин објектив алатки које се користе у процесу;

7 и потврду сенка огледало: и позвао ретине огледало; опрема има две врсте, један за светло пројекција тачке као тип (називају тачке као потврду сенка огледала); је за бенд лагано пројекција тип (се називају бенд потврду сенка огледало), проверите сенка огледало облика за род као; професионалац од чаше оптометрy собу у је императив је који је, док је оптометрy особље мора да савлада ове опреме операција способности.