Нови поглед у ЕСЦРС 2016, Цопенхаген

О ЕСЦРС

Основана 1991 године, у ЕСЦРС је Еуропеанд #39; с који води организацију за катаракту и валну хирурга и је у средишту дешавања на операцији предњег сегмента. Друштво има преко 5 000 чланова од скоро 100 земаља широм света. У ЕСЦРС нуди јединствен форум за дискусију и учење који обезбеђује да међународног искуства деле конференцију.офтамолога целу Европу.

ЕСЦРС историје

Европска друштва катаракте и валну хирурзи су еволуирали од Европске очног имплантат клуба која је основана 1981. Друштво управља ЕСЦРС одбор, изабран од стране њених чланова у одбор од конференцију.офтамолога. ЕСЦРС особље са седиштем у Дублину, Ирска, си одговоран за организацију на Социетyанд #39; с свакодневне активности.



Белла Центер, Копенхаген, Данска


Током изложбе, нове очис Портабле дигитални прорез лампу, преносни материцу камеру,НЕС -ХД 2Д/3ДХД хируршки видео снимка, система, а зрак разделника, адаптери су врло популарни међу старим и новим купцима. Посебно за у2Д/3ДСистем хируршки снимање видео записа у ХД, професорима и докторима су били веома заинтересовани за и размотрио са новим тимом очи о постојеће клиничке проблеме и решења.

Успјешно смо унапредио конкурентне производе на међународно тржиште, са чврсто корак за нове очи бренд у преко мора.







Нови тим очи са корејскиИНЦYТО、Кувајт је специјализована око центра