Преокрећући огледало у усправан хируршки микроскоп слике

Огледало са окретањем могу се ставити између циљ објектив и систем за објектив на микроскопу послују на усправни слике када хомогено хирургија.

За друге хируршки микроскоп, као Леица микроскоп, треба да прилагодите.

Ми смо професионални произвођач, специјализована за Беамсплиттерс и адаптери за на дигитализације од прорез лампе андамп; Микроскопима за десет година.

Примарни конкурентне предности: бренд-име делова, земља порекла, електронску везу, искусног особља, зелени производ, гаранција/гаранције, међународни рејтинг, амбалаже, цена, карактеристика производа, перформансе производа, брза испорука опреме, квалитет одобравања, репутацију, сервисирање, прихватио мање поруџбине.

Независног жигове или слика приказана овде су референца само за медицинске потребе. Није нам дозвољено да прода све ставке који носе такве жигове.


Шангај нове очи медицински Инц. је свеобухватан корпорација интегрисање више секторима као што су медицински инвестиција, управљање, развој дигиталног офталмиина опреме, производње и Генерал Агент око Кина од амерички ТТИ дигитални висока дефиниција производа. Неwеyес је развио вјештине,Камера у материцу;Оптометрy опрему;Офталмиина микроскоп.;Пререзати лампу; освојили су ауторска права од Пеоплесанд #39; с Републике Кине.

Више информација о томеХируршка микроскоп.http://www.eyesmed.com/FUNDUS-Camera/