Повећао се за 400-фолд у 10 година, какву шансу да ли нови поглед ухватио?2015 године, приходи од 164 милиона јуана, нето профит од више од 40 милиона јуана, као нови ОТЦ тржишту предузеће, нове очи пословних резултата није инфериоран да неке компаније А-део. А пре десет година, када је фирма основана у Тонгји универзитет националног универзитета науке парка, годишњи приход је био само 37 милиона.

Покренуто је са дигиталним решењима за офталмиина опрему, низ офталмиина опреме су у простор за нове очи. Оснивач и председник господин Танг Делин рекао истраживачке групе, компанију је засновао са камером дигитални материцу.

Када дигитални фотоапарати су утиче на традиционални маркетинг, филм, пре више од десет година постало је тешко за офталмиина болнице да обезбеди филмова за пацијенте. Присуствујем овоме, као на еqуипментмаинтенанцеwоркер у офталмиина болници, дошла је мисао да господин Танг: креирање дигиталних решења за традиционални камера материцу. Успешна трансформацији материцу камеру из средстава која нису дигитална сигнала у дигитални сигнал, не направио скупу опрему, наставите да радите само такође довео приход од 20000 ЈУАНА Мр.Танг. Са увид пословне прилике, Мр.Танг је дао отказ и покренуо сопствени посао.Господин Танг: "ове опреме је требало да буде елиминисан из болнице који је проводио 500 хиљада на дигиталним машинама. Али треба нам онy 80 хиљада направити дигиталне машине. На овај начин, велику количину трошка ће бити сачувана и смо да настави рад овим машинама. "И такође ће сачувати пуно времена за докторе јер више филм треба да буду одштампане."Пре 2015 године, све камере материцу у болницама су тип филма, 1200 јединица у Кини и 10000 јединица у целом свету. Сад , на тржишту од материцу дигитална камера је потпуно развио.

Тренутно , нове очи се супроставља нови проблем: шта даље? Господин Танг има за циљ на другој машини офталмиина — — прорез лампу. Прорез лампа је неопходну опрему за офталмолоске прегледе. Пре него што стигнемо дигитални, постоје 12000 јединица у Кини и 50000 јединице на целом свету. Ако дигитални трансформације су направљене од стране трошак од 30 хиљада јуана за сваку јединицу, величина тржишта је 1,5 милијарди јуана.


Шта се дешава након претворени су сви стари офталмиина масине? Видео снимак систем за хируршке микроскоп, записује целу операцију, која пружа савршено решење за медицинске сукобе. Сарадња са Зеисс, једном кад Зеисс продаје хируршки микроскоп, снимање видео записа систем нове очи ће купити заједно. Систем за снимање видео записа не само може користити из офталмологије, него и у ортопедију, неурохирургија и других одељења. Има велико тржиште, и много конкурентнији цену него системе преко мора.