2016 Потходнику састанка, ЦхицагоГоворница бр: 250-251


WелцометовиситСхангхаиНеwЕyесинтхеупцоминг2016ААОМеетинг! Оурлатестопхтхалмицпортаблееqуипмент :портабледигиталслитламп , портаблефундусцамераандотхерпродуцтс, wиллбеондисплаyфорyоуреxпериенцеандгуиданце!

Предсједник Америчке академије за офталмологију (Потходнику) је основан 1980 године, сада има више од 7 000 чланова. Као wорлданд #39; с највеће и најобимнија научна конференција о офталмологије, Потходнику покрива сва питања офталмологије и специјалистима. То је најбоље место да бисте сазнали на лицу места образовања са колегама широм света. Потходнику Изложба је такође на wорлданд #39; с најбољи платформа за приказивање међународне везаних за офталмологију медицинских производа и опреме, пронаци купце, да се развије нова тржишта и промовише међународни публицитет.

Главне теме конференције: катаракте, корнеалног и спољни болести, глауком, очног запаљења, сајту, офталмологије, офталмологија, офталмологија, офталмологије, офталмологије, разрокости операцију, ретиналне болести, хомогено болести, визуелни рехабилитација итд.


На екрану
Камера материцу за руку


ХД снимање и стабилним пословањем

Нонмyдриатиц и широк приказ

Једноставно руковање и портабл носити

Сервис велики података и разних режим за читање

Упуцао и чување, пренос у реалном времену материцу фотографија преко WИФИ
Дигитални портабл прорез лампу

Висока дефиниција андСтабле слика

10 пута увеличавања и у реалном времену приказ за снимање високе дефиниције, за прецизније детаљне пресуду


Потпуно нови оптички Сyстеманд велико поље приказа

Професионални оптички дизајн за предње фотографију те пружа јасан и бистар поглед.


Једноставно руковање и изврстан Преносивост

Елегантан изглед са Ергономицс и били хуманизовани апликације, пружа више практичне и моћан производ. Једно дугме, Антериор слику у ХД је заробио.


Независно истраживање и развој адаптера групу на нове очи