Пререзати лампу прегледа

НаПререзати лампуиспит се користи алатка која вам пружа увећани, тродимензионалне (3-Д) приказ делова за око. Током прегледа, твој доктор можете погледати на предњем деловима око. Овим крајевима укључују јасне, спољни покривање (розњаце), објектив и део са бојом (ирис). Доктор можете видети и предњем делу густа течност (хомогено гел) која пуни великог простора у средини ока.

Специјални објективи може ставити између наПререзати лампуи са роћњаие (или на роћњаиа) да помогне доктора да погледа дубље структуре ока. Те структуре укључују оптичког нерва, мрећњаии и област где је течност црпи из ока (дренажа угао).

Камера може бити приложен уПререзати лампуда се слика различитих делова за око.


Шангај нове очи медицински Инц. је свеобухватан корпорација интегрисање више секторима као што су медицински инвестиција, управљање, развој дигиталног офталмиина опреме, производње и Генерал Агент око Кина од амерички ТТИ дигитални висока дефиниција производа. Неwеyес је развио вјештине,Камера у материцу;Оптометрy опрему;Офталмиина микроскоп.;Пререзати лампу; освојили су ауторска права од Пеоплесанд #39; с Републике Кине.

Више информација о томеПререзати лампуhttp://www.eyesmed.com/SLIP-Lamp/Digital-slit-lamps/