На радној површини материцу камеру

На радној површини материцу камеру
Hozir chat
Mahsulot detali

Идеш на велико медицинске, хируршке офталмиина површине материцу камеру из Кине, из једне од водећих површине материцу камеру за офталмологију произвођачи и добављачи Добродошли провери цену са нама.

ТНФ -505 нон-мyдриатиц дигитални материцу камера интегрише функција мyдриатиц и нон-мyдриатиц материцу фотографије. На тај начин, то можете лако испунити услове дневне Амбулантне услуге за офталмологију, а такође ће бити моћан алат за скрининг материцу са раствором слика ефикасно и квалитетно материцу. Пружа свеобухватну материцу слике са високим смањење трошкова. Врхунски пиксела резолуције, СЛР за обраду слика система и одличан оптички систем, су веће предности ТНФ505 материцу камеру од друге марке.


Спољни СЛР систем за снимање, пружа корисницима једноставан приступ високе резолуције фотографија.

Спољни СЛР имагинг система, не даје живе боје и богати детаљи само такође олакшава тако надоградња.Врхунски пиксела резолуције нуди фантастично искуство са детаљима.

Пружа 18 мегапиксела слике и одличан оптичког систем приказа. На овај начин, фотографија ће и даље бити на крају јасно после делимичног увеличања, који је од виталног значаја за дијагностиковање минималне лезије.Интеграција мyдриатиц и нон-мyдриатиц материцу фотографије


Интеграција мyдриатиц и нон-мyдриатиц материцу фотографију, у потпуности задовољава потребу за испитивање професионалне материцу и материцу скрининга.


Једноставан интерфејс и једноставно руковање

Једноставан изглед, богата имагинг помагача систем и фокус позиционирање систем са два помоћна тачке, направи операција приступачних јер ни зелене руке, који никад не користите камеру материцу.Пуцњава режиму ниског лампу

Када одаберете у пуцњаву режим за низак лампу, светла и јасна материцу фотографија можете и даље бити преузета. Истовремено , пацијент'с удобност гарантовано у супер wаy.


Fikr-mulohaza